LOGEREN IN LENCOUET

Gîtes

Gîte Lencouet

Gîte Lencouet, oorspronkelijk een schuur en hooizolder van een oud ‘maison de campagne’ is gerenoveerd tot een verrassende en complete vakantiewoning voor 6 personen, met zicht op een schaduwrijke tuin.

U heeft een heerlijk privé-terras met BBQ en aansluitend het zwembad. De gîte ongeveer 82 m2, heeft 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, 2 badkamers met douche en lavabo en 2 aparte toiletten.

Volledig ingerichte keuken met afwas- en wasmachine, eethoek en zitbank, TV met Nederlandstalige zenders. Gratis Wi-Fi verbinding. Voor de kinderen zijn er spelletjes en speelgoed en voor de allerkleinste gratis babybedje, kinderstoel en eventueel babybadje. Huisdieren niet toegelaten.

Het zwembad van 10 op 4 m heeft een ondiep gedeelte en is voorzien van een alarm. Het wordt gedeeld met de gasten van de kamers en studio Lencouet.

Fiche van Gîte Lencouet

Gîte Le Galeau

Le Galeau is een zeer ruime gîte (120 m²) voor 6 personen. De gîte heeft 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, 3 badkamers met inloop douche en 2 toiletten.

De gîte beschikt over een volledig ingerichte open keuken met onder meer een afwasmachine en een microgolfoven. Er is een apart washok met wasmachine.

De zitkamer is comfortabel, u beschikt er over een TV met Nederlandstalige zenders.

U geniet in gîte Le Galeau ook van een groot overdekt terras met zicht op bomen en beneden het beekje Le Galeau.

Fiche van Gîte Le Galeau

Gîte Les Sapins

Gîte Les Sapins een zeer ruime gîte (125 m²) voor 8 personen. De gîte heeft 4 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, 3 badkamers met inloop douche en 2 toiletten.

De open keuken is volledig ingericht, inclusief afwasmachine. De gezamenlijke wasmachine bevindt zich in een aparte ruimte.

In de ruime zitkamer beschikt u over een televisie waarop Nederlandstalige zenders beschikbaar zijn.

U heeft ook een groot overdekt terras met zicht op ‘les sapins’.

Fiche van Gîte Les Sapins

Onze gîtes Le Galeau en Les Sapins, bevinden zich aan het andere einde van ons domein en hebben een apart zwembad. Beide gîtes delen het grote zwembad (10 x 5m) dat voorzien is van een ondiep gedeelte en een alarm. Er is buiten overigens ook gratis Wi-Fi verbinding en een bar- en spelletjesruimte.

Voor de kinderen zijn er spelletjes en speelgoed en voor de allerkleinsten een gratis babybedje, kinderstoel en eventueel een babybadje.

Huisdieren zijn niet toegelaten.